Realium on toimitilojen asiantuntija
Vapaat toimitilat Realiumilta
Realium toimitilat on pääkaupunkiseudulla toimiva toimitilojen asiantuntijayritys. Tavoitteenamme on löytää yrityksellesi uudet toimitilat, jotka soveltuvat teidän tarpeisiin parhaiten ja tukevat liiketoimintanne menestymistä. Autamme yrityksiä löytämään parhaat toimisto-, liike-, tuotanto-, varasto- ja logistiikkatilat nopeasti, tehokkaasti ja helposti. Realium tuntee pääkaupunkiseudun vapaiden toimitilojen tarjonnan syvällisesti. Palvelumme ovat toimitilojen hakijoille ilmaisia.
OTA YHTEYTTÄ
Realium on tehokas yhteistyökumppani
Realium toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla sekä myös valtakunnallisesti. Realium on erikoistunut toimitilojen vuokraukseen ja myyntiin. Realium on tunnettu toimitilavälittäjäyritys. Toteutamme tehokkaasti ja onnistuneesti vuokrausvälitykset kautta linjan. Realium on luotettava, tehokas toimitilavälittäjä, jonka asiantuntijat omaavat syvällisen ammattitaidon.
LUE LISÄÄ
Etsittekö toimitiloihinne vuokralaista?
Käynnistämme aktiiviset toimet vuokralaisten löytämiseksi kiinteistönne kassavirran saamiseksi nopeasti ja kustannustehokkaasti. Etsimme toimitiloihinne parhaat mahdolliset vuokralaiset ja varmistamme koko vuokrausprosessin eri vaiheet ja eteneminen.
VUOKRALAISEDUSTUS
Etsittekö toimitilaa?
Kartoitamme tilanteesi ja etsimme tarpeidenne mukaiset toimitilat haluamaltanne alueelta, teille sopivalla budjetti/kustannustasolla. Varmistamme vuokrausprosessin etenemisen kaikkine vaiheineen sekä tilojen oikea-aikaisen käyttöönoton. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
VAPAAT TILAT
Falcon Business Park
Vaisalantie 2–8
Espoo
Espoon Otaniemen alueen korkeatasoisin toimisto-ympäristö on valmistunut. Falcon Business Park tarjoaa tiloja, joiden suunnittelussa on huomioitu ympäröivän luonnon läheisyys. Falcon liittyy kiinteästi Otaniemeen paitsi toiminnallisesti niin myös arkkitehtuuriltaan. Punainen poltettu tiili on hallitseva julkisivuaihe.
OTA YHTEYTTÄ
Avia Line
Perintötie 2
01510 Vantaa (Aviapolis)
Avia Line on neljän nykyaikaisen toimistorakennuksen kokonaisuus, jonka tilaratkaisut on suunniteltu joustamaan yritysten tarpeiden mukaan. Kokonaisuuden kolme ensimmäistä vaihetta ovat valmiit. Uusimmassa, kesällä 2013 valmistuneessa talossa on vielä vapaita toimistotiloja vuokrattavissa.
OTA YHTEYTTÄ
Mondo Business Park
Mondo, Karhumäenkuja 1, Vantaa

Mondo Business Parkin toimistotalot muodostavat portin Suomesta ulkomaille. Mondo sijaitsee aivan Helsinki-Vantaan lentokentän tuntumassa, kansainvälisessä ja dynaamisessa ympäristössä. Mondon toimitiloista koko maailma on helposti ulottuvillasi.
OTA YHTEYTTÄ
Alberga Business Park
Mondo, Karhumäenkuja 1, Vantaa

Alberga Business Park tarjoaa modernin ja raikkaan toimintaympäristön yrityksellesi.

Alberga Business Park Espoon Leppävaarassa tarjoaa kaiken, mitä hyviltä toimitiloilta haluat. Yrityksesi tarpeisiin helposti muokattavat tilat, toimintaa tukevat palvelut, näkyvän sijainnin ja monipuoliset kulkuyhteydet. Alberga on viiden toimistotalon kokonaisuus, joista kolme taloa on jo valmistunut.
OTA YHTEYTTÄ