Yritys
Realium on toimitilojen asiantuntija
Realium on pääkaupunkiseudulla toimiva yksi johtava toimitilojen asiantuntijayritys, joka myy, vuokraa ja edustaa toimitiloja pitkäaikaisella kokemuksella, osaamisella ja ammattitaidolla. Tehtävämme on löytää yrityksellesi uudet toimitilat, jotka soveltuvat parhaiten yrityksenne tarpeisiin ja tukevat liiketoimintanne menestymistä.
Autamme yrityksiä löytämään parhaat toimisto-liike-, tuotanto-, varasto- ja logistiikkatilat nopeasti, tehokkaasti ja helposti. Realiumilla on pääkaupunkiseudun laajin ja kattavin vapaiden toimitilojen valikoima ja asiantuntemus. Palvelumme ovat toimitilojen vuokraajille ja ostajille täysin ilmaisia.
Etsimme teille parhaiten soveltuvat tilat, esittelemme ja vuokraamme ne yrityksellesi. Tarvittaessa välitämme myös yrityksenne nykyiset tilat edelleen.
Useiden vuosien kokemuksella olemme kehittyneet pääkaupunkiseudun toimitilamarkkinoiden yhdeksi huippuosaajaksi ja tunnistamaan kaikki olennaiset tilatarpeisiin liittyvät yksityiskohdat.
Autamme ja helpotamme päätöstänne oikean tilan valinnassa. Laajan yhteistyökumppani -verkoston ansiosta kohdetuntemuksemme on yksi pääkaupunkiseudun laajimmista.
Näin voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.
Päämiehillemme ja omistajille olemme luotettava ja tehokas yhteistyökumppani, joka etsii ja löytää oikeanlaiset yritykset vapaisiin tai vapautuviin toimitiloihin.
Realium on kaupallisteollinen toimitilavälittäjä, joka toimii pääosin pääkaupunkiseudulla sekä myös valtakunnallisesti. Realiumilla on luottoluokittaja Bisnoden AA -luottoluokitus.
OTA YHTEYTTÄ